Link pagina

Dotbrand

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Dotbrand onze nieuwe huisstijl heeft ontworpen. Dotbrand is een gerenommeerd marketingbureau dat zich specialiseert in webontwikkeling en digitale branding. Met hun expertise hebben zij onze webshop voor automotive accessoires en onderdelen voorzien van een nieuwe huisstijl die onze visie en merkidentiteit perfect weerspiegelt.

Onze nieuwe huisstijl is modern, aantrekkelijk en professioneel. Het zal ons helpen om ons te onderscheiden van onze concurrenten en ons te profileren als de beste webshop in onze sector. We willen Dotbrand graag bedanken voor hun uitstekende werk en expertise.

We zijn er trots op dat we hebben samengewerkt met Dotbrand en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor Boldons.nl.

Neem een kijkje op: www.dotbrand.nl

A 360 Vision

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat A 360 Vision onze productfotografie en videografie heeft verzorgd. A 360 Vision is een toonaangevend productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige productfoto's en video's. Met hun expertise hebben zij onze automotive accessoires en onderdelen op een professionele en aantrekkelijke manier vastgelegd, waardoor onze klanten een betere indruk krijgen van onze producten.

A 360 Vision werkt dagelijks aan de beste opnamen voor Boldons en heeft ons geholpen om ons te onderscheiden van onze concurrenten. Dankzij hun geweldige foto's en video's kunnen wij onze klanten een betere online shopping ervaring bieden en ons merk verder ontwikkelen. We willen A 360 Vision graag bedanken voor hun uitstekende werk en toewijding aan ons project.

We zijn er trots op dat we hebben samengewerkt met A 360 Vision en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor Boldons.

Neem een kijkje op: www.a360vision.nl

Mountox

Boldons is trots om samen te werken met Mountox, een toonaangevende vergelijkingssite voor elektrische auto's waar consumenten gemakkelijk EV's kunnen vergelijken en gepersonaliseerde offertes kunnen aanvragen. Mountox is toegewijd aan het helpen van mensen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen over hun volgende voertuigaankoop, met een focus op duurzame transportoplossingen.

Bij Mountox kunnen gebruikers een breed scala aan elektrische voertuigen bekijken, van gestroomlijnde en sportieve modellen tot praktische gezinsauto's. De website biedt gedetailleerde informatie over elk voertuig, inclusief specificaties, functies en prijzen, evenals expertreviews en -beoordelingen. Gebruikers kunnen ook hun zoekopdracht aanpassen op basis van hun specifieke behoeften en voorkeuren, zoals bereik, laadtijd en budget.

Neem een kijkje op: www.mountox.com

Mission-E

Mission-E is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ombouwen van bestaande auto's naar elektrische auto's. Dit is een duurzame manier om de levensduur van auto's te verlengen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst. Het bedrijf heeft een passie voor innovatie en technologie en streeft ernaar om de meest geavanceerde en betrouwbare ombouwoplossingen te bieden voor een breed scala aan voertuigen. Met hun deskundige team van ingenieurs en technici werken ze nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun individuele behoeften en verwachtingen. Of het nu gaat om een klassieke sportwagen of een dagelijkse woon-werkverkeer auto, Mission-E heeft de expertise en ervaring om uw voertuig om te bouwen tot een duurzame en krachtige elektrische auto.

Neem een kijkje op: www.mission-e.nl

Veelgestelde vragen aan Boldons

Boldons brengt de automotive standaard naar een hoger niveau door uitgebreide auto,scooter en motor-accessoires, Liefhebbers producten en bied gebruiksvriendelijke installatie-ondersteuning.

Boldons verkoopt een breed scala aan producten, waaronder kentekenhouders, autoaccessoires, circuitlijsten met racecircuitposters, shirts, stickers, schoonmaakmiddelen, en meer.

Je kunt producten bestellen door ze toe te voegen aan je winkelmandje, de vereiste details in te vullen, de betalingsmethode te kiezen, en een bevestigingsmail te ontvangen.

Gedetailleerde informatie over verzending en retournering is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Informatie over het retourbeleid is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Boldons accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Apple Pay, creditcard, PayPal, Google Pay, Mastercard, American Express en Visa.

Montage-instructies zijn beschikbaar op de Boldons-website onder het specifieke product, evenals op het Boldons YouTube-kanaal.

Ja, Boldons biedt bandenservice op afspraak, inclusief proppen (repareren) van banden en vervanging. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen met Boldons via e-mail (info@boldons.com), telefoon (085-0609769) en binnenkort ook via een chatfunctie.

Informatie over garantiebeleid is te vinden op de garantiepagina van de website.

Ja, klantbeoordelingen met sterren en tekstrecensies zijn beschikbaar op de productpagina's.

Details over het privacybeleid van Boldons zijn te vinden in het privacybeleid op de website.

Ja, alle producten zijn zorgvuldig getest. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Ja, het loyaliteitsprogramma van Boldons wordt binnenkort gelanceerd en zal beschikbaar zijn op Boldons.nl.

Actuele promoties en kortingen worden duidelijk vermeld op de webshop, maar houd er rekening mee dat deze kunnen variëren en niet altijd beschikbaar zijn.

Ja, Boldons biedt maatwerk, zoals aangepaste Instagram-stickers en kentekenhouders. Beschikbaarheid wordt vermeld op de productpagina.

Boldons werkt samen met verschillende bedrijven en merken, die te vinden zijn op de merken en samenwerkingspagina van de website.

Boldons streeft naar milieubewustzijn, hoewel dit soms uitdagend kan zijn. Details over verpakkingen en inspanningen voor duurzaamheid zijn beschikbaar op de website.

De FAQ-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-08-2023. We streven naar regelmatige updates om de informatie actueel te houden.

Boldons streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid door uitstekende klantenservice en snelle verwerking van bestellingen en eventuele klachten.

De bedrijfsmissie van Boldons is om klanten te informeren over hun producten via verschillende kanalen, waaronder video's, tekst en helpdeskondersteuning, en om een nieuwe standaard te creëren in de automotive sector.