Bandenservice

Boldons bandenservice biedt de beste service voor het vervangen van je banden. Wij hebben een team van gekwalificeerde technici die je banden snel en efficiënt vervangen. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige banden van bekende merken. Boldons biedt ook een uitgebreid assortiment van banden voor verschillende soorten voertuigen, waaronder personenauto's. Daarnaast bieden we service voor het vinden van de juiste banden maat voor je auto en velgen. Kortom, Boldons bandenservice biedt de beste service, een breed assortiment en professionele expertise voor het vervangen van je banden onder het genot van een goed kopje koffie.

Afspraak maken? Dat kan! Bel naar: 0850609769 of mail naar: info@boldons.com

Openingstijden:

maandag    09:00–20:00
dinsdag      09:00–20:00
woensdag  09:00–20:00
donderdag 09:00–20:00
vrijdag        09:00–20:00
zaterdag     09:00–20:00
zondag       09:00–20:00

Waar kun je ons vinden? 

Verlengde Spiegelmakerstraat 18, 2645 LT Delfgauw

Hoe gaat het in zijn werk?

Het laten vervang van je banden bij Boldons gaat als volgt:

Bij bandenservice Boldons kun je terecht voor het laten vervangen van banden. Hierbij maak je eerst een aantal foto's van de banden om de juiste banden maat vast te stellen. Daarna maak je een afspraak wanneer je je banden wil laten vervangen of repareren. Bij je afspraak zullen de oude banden van de velgen worden verwijderd en zullen nieuwe banden worden gemonteerd op de velgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste spanning en balans van de banden. Zo kun je weer veilig de weg op.

 

Veelgestelde vragen aan Boldons

Boldons brengt de automotive standaard naar een hoger niveau door uitgebreide auto,scooter en motor-accessoires, Liefhebbers producten en bied gebruiksvriendelijke installatie-ondersteuning.

Boldons verkoopt een breed scala aan producten, waaronder kentekenhouders, autoaccessoires, circuitlijsten met racecircuitposters, shirts, stickers, schoonmaakmiddelen, en meer.

Je kunt producten bestellen door ze toe te voegen aan je winkelmandje, de vereiste details in te vullen, de betalingsmethode te kiezen, en een bevestigingsmail te ontvangen.

Gedetailleerde informatie over verzending en retournering is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Informatie over het retourbeleid is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Boldons accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Apple Pay, creditcard, PayPal, Google Pay, Mastercard, American Express en Visa.

Montage-instructies zijn beschikbaar op de Boldons-website onder het specifieke product, evenals op het Boldons YouTube-kanaal.

Ja, Boldons biedt bandenservice op afspraak, inclusief proppen (repareren) van banden en vervanging. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen met Boldons via e-mail (info@boldons.com), telefoon (085-0609769) en binnenkort ook via een chatfunctie.

Informatie over garantiebeleid is te vinden op de garantiepagina van de website.

Ja, klantbeoordelingen met sterren en tekstrecensies zijn beschikbaar op de productpagina's.

Details over het privacybeleid van Boldons zijn te vinden in het privacybeleid op de website.

Ja, alle producten zijn zorgvuldig getest. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Ja, het loyaliteitsprogramma van Boldons wordt binnenkort gelanceerd en zal beschikbaar zijn op Boldons.nl.

Actuele promoties en kortingen worden duidelijk vermeld op de webshop, maar houd er rekening mee dat deze kunnen variëren en niet altijd beschikbaar zijn.

Ja, Boldons biedt maatwerk, zoals aangepaste Instagram-stickers en kentekenhouders. Beschikbaarheid wordt vermeld op de productpagina.

Boldons werkt samen met verschillende bedrijven en merken, die te vinden zijn op de merken en samenwerkingspagina van de website.

Boldons streeft naar milieubewustzijn, hoewel dit soms uitdagend kan zijn. Details over verpakkingen en inspanningen voor duurzaamheid zijn beschikbaar op de website.

De FAQ-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-08-2023. We streven naar regelmatige updates om de informatie actueel te houden.

Boldons streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid door uitstekende klantenservice en snelle verwerking van bestellingen en eventuele klachten.

De bedrijfsmissie van Boldons is om klanten te informeren over hun producten via verschillende kanalen, waaronder video's, tekst en helpdeskondersteuning, en om een nieuwe standaard te creëren in de automotive sector.