Verzending en retourneren

Boldons levert wereldwijd via: Postnl en DHL. Alle verzenddiensten die door Boldons worden gebruikt, bieden een volgnummer en verzekering voor de kosten van uw pakket. In het geval dat meerdere bestellingen worden geplaatst met dezelfde verzendbestemming en op dezelfde rekening, worden de bestellingen gecombineerd en worden de verzendkosten aangepast, tenzij anders verzocht. Dagen in de volgende tabel verwijzen naar werkdagen. 
 
Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Let op het volgende: het (de) bestelde artikel wordt alleen verzonden nadat de betaling door ons is geregistreerd en gecontroleerd. Boldons levert niet aan p.o. boxen adres. Bovendien zullen alle bestellingen een officiële factuur bevatten met het exacte totale bedrag van de gekochte goederen in euro's. Wij zullen de waarde niet verlagen of het artikel als geschenk op de factuur van het pakket markeren, aangezien het illegaal is en in strijd is met de internationale invoerregelgeving zoals vermeld in de nederlandse wet.

Retourneren, niet ontvangen, verkeerd adres

Retourneren
Wilt u een product retourneren? Dat is geen probleem. U dient hiervoor contact op te nemen met info@boldons.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Kies bij het terugsturen van uw pakket voor verzending met track & trace, u kunt uw pakket dan altijd volgen. Zoekraken of beschadiging van het pakket valt onder risico van de klant.
Artikelen moeten binnen 7 dagen (Europese landen) zijn ontvangen, of binnen 14 dagen (landen buiten de Europese unie) na de leverdatum van de bestelling. Het artikel mag niet zijn gedragen, gewijzigd of gewassen en moeten zijn voorzien van de originele labels. De producten moeten worden vergezeld met de originele doos in de originele staat, zonder postetiketten. verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening en worden niet terugbetaald. 
Uw aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel in het Boldons magazijn via de betalingswijze terugbetaald. Alle retouren moeten voorafgaand aan de retour door ons worden geautoriseerd. Retouren moeten worden verzonden met een service die een volgnummer en verzekering biedt, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor vertraagde of verloren pakketten.
Maatwerkproducten, deze producten worden speciaal voor u gemaakt/besteld en kunnen niet worden geretourneerd.
Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

Niet ontvangen
Als het item niet door het postbedrijf wordt ontvangen en naar ons teruggezonden, zullen u de werkelijke verzendkosten in rekening worden gebracht (niet volgens de bovenstaande tabel). De prijs van het item wordt gecrediteerd zodra we het item ontvangen. Wij zullen contact met u opnemen om u te informeren wanneer we het pakket ontvangen.
 
Verkeerd adres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het recht kunnen zetten.
Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren van afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is door het item dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop te doen voor het nieuwe item. Europese Unie 14 dagen bedenktijd. Niettegenstaande het bovenstaande, als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, hebt u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Zoals hierboven vermeld, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. U hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig. 

Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en zullen u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@boldons.com.
Neem voor retouren en terugbetalingen contact met ons op onderstaand e-mailadres en stuur je retouren naar dit adres:
Boldons
Verlengde Spiegelmakerstraat 18
2645 LT Delfgauw – Nederland
E-mailadres: info@boldons.com

Veelgestelde vragen aan Boldons

Boldons brengt de automotive standaard naar een hoger niveau door uitgebreide auto,scooter en motor-accessoires, Liefhebbers producten en bied gebruiksvriendelijke installatie-ondersteuning.

Boldons verkoopt een breed scala aan producten, waaronder kentekenhouders, autoaccessoires, circuitlijsten met racecircuitposters, shirts, stickers, schoonmaakmiddelen, en meer.

Je kunt producten bestellen door ze toe te voegen aan je winkelmandje, de vereiste details in te vullen, de betalingsmethode te kiezen, en een bevestigingsmail te ontvangen.

Gedetailleerde informatie over verzending en retournering is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Informatie over het retourbeleid is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Boldons accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Apple Pay, creditcard, PayPal, Google Pay, Mastercard, American Express en Visa.

Montage-instructies zijn beschikbaar op de Boldons-website onder het specifieke product, evenals op het Boldons YouTube-kanaal.

Ja, Boldons biedt bandenservice op afspraak, inclusief proppen (repareren) van banden en vervanging. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen met Boldons via e-mail (info@boldons.com), telefoon (085-0609769) en binnenkort ook via een chatfunctie.

Informatie over garantiebeleid is te vinden op de garantiepagina van de website.

Ja, klantbeoordelingen met sterren en tekstrecensies zijn beschikbaar op de productpagina's.

Details over het privacybeleid van Boldons zijn te vinden in het privacybeleid op de website.

Ja, alle producten zijn zorgvuldig getest. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Ja, het loyaliteitsprogramma van Boldons wordt binnenkort gelanceerd en zal beschikbaar zijn op Boldons.nl.

Actuele promoties en kortingen worden duidelijk vermeld op de webshop, maar houd er rekening mee dat deze kunnen variëren en niet altijd beschikbaar zijn.

Ja, Boldons biedt maatwerk, zoals aangepaste Instagram-stickers en kentekenhouders. Beschikbaarheid wordt vermeld op de productpagina.

Boldons werkt samen met verschillende bedrijven en merken, die te vinden zijn op de merken en samenwerkingspagina van de website.

Boldons streeft naar milieubewustzijn, hoewel dit soms uitdagend kan zijn. Details over verpakkingen en inspanningen voor duurzaamheid zijn beschikbaar op de website.

De FAQ-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-08-2023. We streven naar regelmatige updates om de informatie actueel te houden.

Boldons streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid door uitstekende klantenservice en snelle verwerking van bestellingen en eventuele klachten.

De bedrijfsmissie van Boldons is om klanten te informeren over hun producten via verschillende kanalen, waaronder video's, tekst en helpdeskondersteuning, en om een nieuwe standaard te creëren in de automotive sector.