Aansprakelijkheid - Disclaimer

De informatie op de website is zorgvuldig samengesteld en wordt met evenveel zorg onderhouden. Wij streven ernaar alle informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar kunnen hier geen garanties over afgeven; het is en blijft mensenwerk. Fouten kunnen dus niet altijd voorkomen worden. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de informatie op onze website. Boldons is nooit aansprakelijk voor winstderving of verlies van goodwill of enige andere gevolgschade.

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde wijzigingen en/of correcties aan te brengen. Prijzen, tarieven, voorwaarden en product- of voorraad informatie zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

Onze aansprakelijkheid beperkt zich tot het bedrag van de aankoopprijs. Boldons aanvaardt (uitgezonderd opzet of grove schuld) op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor (in)directe schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit:

  • (onjuist) gebruik van de website
  • problemen die door internet kunnen ontstaan, zoals storingen, tijdelijke onderbrekingen, fouten of vertraging in het geven van informatie en service door Boldons
  • onvolledigheid, onrechtmatigheid of onjuistheid van enige op onze website of door ons per email verstrekte informatie, adviezen of ideeën
  • (tijdelijke) onbereikbaarheid van de website
  • door de klant onjuist verstrekte gegevens
  • het na aanschaf onjuist of afwijkend gebruiken, toepassen, hanteren of bewaren van producten
  • enige tekortkoming bij het uitvoeren van de ‘overeenkomst’ of het schenden van enige andere verplichtingen t.o.v. de klant

Schade of klachten moeten zo snel mogelijk, en in elk geval binnen 7 werkdagen na ontvangst, schriftelijk aan Boldons worden gemeld. Schade, niet binnen deze termijn gemeld, komt niet voor vergoeding in aanmerking, tenzij aangetoond kan worden dat de schade redelijkerwijs niet eerder gemeld kon worden.
 

Eigendom en gebruik

De inhoud (afbeeldingen en tekst) die door Boldon op deze website geplaatst is, is en blijft volledig eigendom van Boldons en is beschermd door auteursrecht en/of copyright. U mag de inhoud van deze website uitsluitend voor persoonlijk gebruik, en dus niet voor commercieel gebruik, gebruiken. De inhoud mag niet op andere wijze gebruikt of gekopieerd worden en mag niet gewijzigd worden. Veelgestelde vragen aan Boldons

Boldons brengt de automotive standaard naar een hoger niveau door uitgebreide auto,scooter en motor-accessoires, Liefhebbers producten en bied gebruiksvriendelijke installatie-ondersteuning.

Boldons verkoopt een breed scala aan producten, waaronder kentekenhouders, autoaccessoires, circuitlijsten met racecircuitposters, shirts, stickers, schoonmaakmiddelen, en meer.

Je kunt producten bestellen door ze toe te voegen aan je winkelmandje, de vereiste details in te vullen, de betalingsmethode te kiezen, en een bevestigingsmail te ontvangen.

Gedetailleerde informatie over verzending en retournering is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Informatie over het retourbeleid is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Boldons accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Apple Pay, creditcard, PayPal, Google Pay, Mastercard, American Express en Visa.

Montage-instructies zijn beschikbaar op de Boldons-website onder het specifieke product, evenals op het Boldons YouTube-kanaal.

Ja, Boldons biedt bandenservice op afspraak, inclusief proppen (repareren) van banden en vervanging. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen met Boldons via e-mail (info@boldons.com), telefoon (085-0609769) en binnenkort ook via een chatfunctie.

Informatie over garantiebeleid is te vinden op de garantiepagina van de website.

Ja, klantbeoordelingen met sterren en tekstrecensies zijn beschikbaar op de productpagina's.

Details over het privacybeleid van Boldons zijn te vinden in het privacybeleid op de website.

Ja, alle producten zijn zorgvuldig getest. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Ja, het loyaliteitsprogramma van Boldons wordt binnenkort gelanceerd en zal beschikbaar zijn op Boldons.nl.

Actuele promoties en kortingen worden duidelijk vermeld op de webshop, maar houd er rekening mee dat deze kunnen variëren en niet altijd beschikbaar zijn.

Ja, Boldons biedt maatwerk, zoals aangepaste Instagram-stickers en kentekenhouders. Beschikbaarheid wordt vermeld op de productpagina.

Boldons werkt samen met verschillende bedrijven en merken, die te vinden zijn op de merken en samenwerkingspagina van de website.

Boldons streeft naar milieubewustzijn, hoewel dit soms uitdagend kan zijn. Details over verpakkingen en inspanningen voor duurzaamheid zijn beschikbaar op de website.

De FAQ-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-08-2023. We streven naar regelmatige updates om de informatie actueel te houden.

Boldons streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid door uitstekende klantenservice en snelle verwerking van bestellingen en eventuele klachten.

De bedrijfsmissie van Boldons is om klanten te informeren over hun producten via verschillende kanalen, waaronder video's, tekst en helpdeskondersteuning, en om een nieuwe standaard te creëren in de automotive sector.