100% Auto Live 21&22 Okt 2023

100% Auto Live 21&22 Okt 2023

Ontdek het Auto-Paradijs op 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy!

Ben jij een echte petrolhead? Ben je gepassioneerd door auto's in alle vormen en maten? Heb je altijd al die nieuwe modellen willen bewonderen, indrukwekkende tuningprojecten willen zien en deel willen uitmaken van de autogemeenschap? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Op 21 en 22 oktober 2023 komt 100% Auto Live naar Rotterdam Ahoy, en dit is een evenement dat je niet mag missen.

De Details

  • Data: 21 oktober 2023 tot en met 22 oktober 2023
  • Tijden: 09:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Rotterdam Ahoy - Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam, Nederland

 

Wat Is 100% Auto Live?

100% Auto Live is een autotentoonstelling en lifestyle-evenement dat autoliefhebbers van alle leeftijden aanspreekt. Of je nu geïnteresseerd bent in supercars, klassiekers, tuning, motorsport, of gewoon dol bent op auto's in het algemeen, dit evenement heeft voor elk wat wils.

Wat Te Verwachten

  • Indrukwekkende Auto's: Bewonder een indrukwekkende verzameling van de nieuwste automodellen, van glanzende sportwagens tot stoere SUV's en alles daartussenin.

  • Tuningparadijs: Duik in de wereld van autoaanpassing en tuning. Bekijk gepersonaliseerde voertuigen met unieke verfijningen en upgrades.

  • Motorsport Magie: Voor de motorsportfans zijn er racesimulators en mogelijkheden om te praten met coureurs en teams.

  • Entertainment: Geniet van liveoptredens, demonstraties en activiteiten voor het hele gezin. Er is voor ieder wat wils!

Tickets en Toegang

Tickets voor 100% Auto Live zijn verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Zorg ervoor dat je de details op de website controleert, inclusief eventuele speciale gasten, workshops of andere unieke ervaringen die tijdens het evenement worden aangeboden.

Plan Je Bezoek

Om het meeste uit je bezoek te halen, raden we je aan om je dag van tevoren te plannen. Zorg ervoor dat je op tijd aankomt om alle hoogtepunten te zien en te genieten van de volledige ervaring van 100% Auto Live.

Conclusie

Als je een liefhebber bent van alles wat met auto's te maken heeft, dan is 100% Auto Live het perfecte evenement voor jou. Het belooft een weekend vol opwinding, inspiratie en pure autoliefde te worden. Markeer 21 en 22 oktober 2023 in je agenda en zorg ervoor dat je naar Rotterdam Ahoy komt om deel uit te maken van dit fantastische auto-paradijs. We hopen je daar te zien, omringd door glimmende wagens en gelijkgestemde autoliefhebbers!

Laat een comment achter

Let op, comments moeten gecontroleerd worden voor publicatie