Ontdek IAMS 2024 in de RAI Amsterdam!

Ontdek IAMS 2024 in de RAI Amsterdam!

  • IAMS

Ben je een autoliefhebber in hart en nieren? Hou je van indrukwekkende bolides, innovatieve technologieën en het gebrul van krachtige motoren? Dan mag je het International Amsterdam Motor Show (IAMS) evenement in 2024 absoluut niet missen! Dit vierdaagse autofestijn, gehouden van 29 maart tot en met 1 april 2024, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die van auto's houdt.

De Locatie: RAI Amsterdam

Dit jaar vindt IAMS plaats in de beroemde RAI in Amsterdam, gelegen aan het Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam. Deze locatie, die internationaal bekend staat om zijn evenementen en tentoonstellingen, biedt voldoende ruimte voor een overvloed aan autopracht en -technologie. Het is gemakkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen, en er zijn tal van parkeergarages in de omgeving voor het gemak van bezoekers.

 

Het Evenement: IAMS 2024

IAMS 2024 belooft een groots spektakel te worden voor autoliefhebbers van alle leeftijden. Hier zijn de belangrijkste data en tijden om in je agenda te noteren:

  • Preview Night: Donderdag 28 maart, van 19.00 tot 00.00 uur
  • Vrijdag 29 maart: 12.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag 30 maart: 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 31 maart: 10.00 - 17.00 uur
  • Maandag 1 april: 10.00 - 17.00 uur

De Preview Night op 28 maart belooft een exclusieve voorproefje te zijn van wat er te zien is op het evenement. Hier krijg je de kans om de tentoonstelling als een van de eersten te bewonderen voordat deze officieel wordt geopend voor het grote publiek.

Wat te Verwachten

IAMS staat bekend om het aantrekken van enkele van de meest indrukwekkende auto's ter wereld, van klassiekers tot hypercars en alles daartussenin. Je kunt verwachten:

  • Spectaculaire Auto's: Bewonder de nieuwste modellen, zeldzame klassiekers en zelfs enkele conceptauto's die de toekomst van de auto-industrie vertegenwoordigen.

  • Innovatieve Technologie: Ontdek de nieuwste technologische snufjes en innovaties die de auto-industrie transformeren.

  • Auto-enthousiasten: Maak kennis met gelijkgestemde autoliefhebbers en deel je passie voor voertuigen van alle soorten en maten.

  • Entertainment: Geniet van liveoptredens, interactieve displays en spannende activiteiten voor het hele gezin.

Voor meer details, kaartverkoop en specifieke evenementen, raden we je aan de officiële website van IAMS te bezoeken op https://www.amsterdammotorshow.com/. Hier vind je informatie over exposanten, speciale gasten en alle laatste updates met betrekking tot dit opwindende autofestival.

Dus, markeer 29 maart tot en met 1 april 2024 in je agenda, en maak je klaar voor een onvergetelijke duik in de wereld van auto's op IAMS 2024 in de RAI Amsterdam. We hopen je daar te zien, klaar om te genieten van alles wat de auto-industrie te bieden heeft!

Laat een comment achter

Let op, comments moeten gecontroleerd worden voor publicatie