Hoe Vervang je een Kentekenplaathouder? [2023]

Een kentekenplaathouder vervangen, hoe doe je dat?

In dit artikel gaan we stap voor stap laten zien hoe je een oude of beschadigde kentekenplaathouder kunt vervangen door een nieuwe.
Voordat we beginnen, is het belangrijk om te vermelden dat het vervangen van een kentekenplaathouder vaak een eenvoudig klusje is, maar het is wel belangrijk om voorzichtig te werk te gaan om te voorkomen dat je de kentekenplaat of de houder beschadigt.

Hoe vervang je kentekenplaathouders op een auto?

Stap 1: Voordat je begint met het vervangen van de kentekenplaathouder van je voertuig, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle benodigde gereedschappen bij de hand hebt. Meestal heb je alleen een schroevendraaier nodig om de bevestigingspunten los te draaien.

Stap 2: Zoek vervolgens de bevestigingspunten van de houder op de achterkant van de kentekenplaat. Dit zijn meestal kleine schroeven of klemmen die de houder aan de kentekenplaat bevestigen.

Stap 3: Gebruik de schroevendraaier om de bevestigingspunten los te draaien en verwijder vervolgens de oude kentekenplaathouder van de kentekenplaat. Houd er rekening mee dat de oude houder misschien wat vastzit, dus je moet misschien wat extra kracht gebruiken om hem los te krijgen.

Stap 4: Plaats de nieuwe kentekenplaathouder op de kentekenplaat en bevestig deze met de schroeven of klemmen. Zorg ervoor dat de houder stevig vastzit, maar draai de schroeven niet te strak aan om te voorkomen dat je de houder of de kentekenplaat beschadigt.

Stap 5: Controleer of de nieuwe kentekenplaathouder op de juiste manier is bevestigd en of de kentekenplaat goed zichtbaar is. Het is belangrijk om te zorgen dat de kentekenplaat goed zichtbaar is, zodat je voertuig gemakkelijk te identificeren is en je kunt voldoen aan de verkeerswetgeving.

En dat is het! Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig een oude of beschadigde kentekenplaathouder vervangen door een nieuwe. Succes met het vervangen van je kentekenplaathouder! Hieronder vind je ook video's die je kunt gebruiken om te helpen bij het vervangen van de kentekenplaathouder van verschillende voertuigen.

Vervangen van je scooter kentekenplaathouder? Hoe doe je dat?

Stap 1: Zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschappen bij de hand hebt. In de meeste gevallen heb je alleen een schroevendraaier nodig.

Stap 2: Zoek de bevestigingspunten van de houder op de achterkant van de kentekenplaat van de scooter. Dit zijn meestal kleine schroeven of klemmen.

Stap 3: Gebruik de schroevendraaier om de bevestigingspunten los te draaien en verwijder vervolgens de oude kentekenplaathouder van de kentekenplaat.

Stap 4: Plaats de nieuwe kentekenplaathouder op de kentekenplaat en bevestig deze met de schroeven of klemmen. Zorg ervoor dat de houder stevig vastzit, maar draai de schroeven niet te strak aan om te voorkomen dat je de houder of de kentekenplaat beschadigt.

Stap 5: Controleer of de nieuwe kentekenplaathouder op de juiste manier is bevestigd en of de kentekenplaat goed zichtbaar is op de scooter.

En dat is het! Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig een oude of beschadigde kentekenplaathouder vervangen door een nieuwe op je scooter. Succes met het vervangen van je kentekenplaathouder!

Veelgestelde vragen aan Boldons

Boldons brengt de automotive standaard naar een hoger niveau door uitgebreide auto,scooter en motor-accessoires, Liefhebbers producten en bied gebruiksvriendelijke installatie-ondersteuning.

Boldons verkoopt een breed scala aan producten, waaronder kentekenhouders, autoaccessoires, circuitlijsten met racecircuitposters, shirts, stickers, schoonmaakmiddelen, en meer.

Je kunt producten bestellen door ze toe te voegen aan je winkelmandje, de vereiste details in te vullen, de betalingsmethode te kiezen, en een bevestigingsmail te ontvangen.

Gedetailleerde informatie over verzending en retournering is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Informatie over het retourbeleid is te vinden op de verzend- en retourpagina van de website.

Boldons accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Apple Pay, creditcard, PayPal, Google Pay, Mastercard, American Express en Visa.

Montage-instructies zijn beschikbaar op de Boldons-website onder het specifieke product, evenals op het Boldons YouTube-kanaal.

Ja, Boldons biedt bandenservice op afspraak, inclusief proppen (repareren) van banden en vervanging. Neem contact op voor meer informatie.

Je kunt contact opnemen met Boldons via e-mail (info@boldons.com), telefoon (085-0609769) en binnenkort ook via een chatfunctie.

Informatie over garantiebeleid is te vinden op de garantiepagina van de website.

Ja, klantbeoordelingen met sterren en tekstrecensies zijn beschikbaar op de productpagina's.

Details over het privacybeleid van Boldons zijn te vinden in het privacybeleid op de website.

Ja, alle producten zijn zorgvuldig getest. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor veilig gebruik.

Ja, het loyaliteitsprogramma van Boldons wordt binnenkort gelanceerd en zal beschikbaar zijn op Boldons.nl.

Actuele promoties en kortingen worden duidelijk vermeld op de webshop, maar houd er rekening mee dat deze kunnen variëren en niet altijd beschikbaar zijn.

Ja, Boldons biedt maatwerk, zoals aangepaste Instagram-stickers en kentekenhouders. Beschikbaarheid wordt vermeld op de productpagina.

Boldons werkt samen met verschillende bedrijven en merken, die te vinden zijn op de merken en samenwerkingspagina van de website.

Boldons streeft naar milieubewustzijn, hoewel dit soms uitdagend kan zijn. Details over verpakkingen en inspanningen voor duurzaamheid zijn beschikbaar op de website.

De FAQ-pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-08-2023. We streven naar regelmatige updates om de informatie actueel te houden.

Boldons streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid door uitstekende klantenservice en snelle verwerking van bestellingen en eventuele klachten.

De bedrijfsmissie van Boldons is om klanten te informeren over hun producten via verschillende kanalen, waaronder video's, tekst en helpdeskondersteuning, en om een nieuwe standaard te creëren in de automotive sector.